Search
content
Чили откри първата си станция за зареждане на електромобили
There are no translations available.

Чили откри първата станция за зареждане на електрически автомобили, представена от президента Себастиан Пинера като първата подобна в Латинска Америка, съобщава АФП, цитирана от БГНЕС.

Литият може да не стигне, за да минем на електромобили
There are no translations available.

Отскоро из София радват окото три електромобила, които на всичкото отгоре се фукат с безплатен паркинг в центъра и още куп привилегии. Феновете на този тип еко-возила се множат, но дали желанието ни да видим електромобилите като масов транспорт няма да си остане само блян.

 Четири ползи носят електромобилите
There are no translations available.

Електромобилите означават четири важни неща: енергийна независимост, енергийна ефективност, чиста околна среда и възможност за развитие на иновативните икономически отрасли в България. Това заяви вчера министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков при официалното връчване на ключовете на собствениците на първите три новозакупени електрически автомобила Peugeot iOn у нас, пише TechNews.bg.

По улиците на софия се движат три електромобила
There are no translations available.

Ключовете от возилата, които са корпоративна собственост бяха връчени на специална церемония от кмета на София Йорданка Фандъкова и министър Трайчо Трайков

Кметът на София Йорданка Фандъкова и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков връчиха ключовете на собствениците на първите три електромобила в София, предаде dir.bg, цитирайки БТА. Собственици на колите Peugeot iOn са компаниите "Глобул", "Аргент" и "Сосиете Женерал Експресбанк", предаде БТА.

 
Aleksandar ShenkovВЕИ КАТАЛОГ – Слънчеви колектори – Пловдив, 4.7 out of 5 based on 1237 rating